Tóth Erika Mesterkozmetika - Guinot

Oxigéntartalmú Kozmetikumok az üde fiatalos arcbőrért.


Oxigéntartalmú Kozmetikumok.

Az életfunkciók megfelelő működéséhez nélkülözhetetlen az oxigén jelenléte. Ha a bőr működésére világítunk rá az oxigén ellátását illetően megállapítható, hogy elégtelen oxigén ellátottsága esetén sápadt, fakó és rugalmatlan lesz a bőrünk. Köszönhető ez a bőrfelszín közeli szövetek oxigéntartalma csökkenésének, ilyenkor a hám felső részén észlelhető leginkább a negatív változás.

Elengedhetetlenül fontos a normál légzési – és keringési funkciók megléte az idegi szabályozás kapcsán. E folyamat eredményeképpen jutnak a sejtek megfelelő mennyiségű oxigénhez. Bármilyen negatív hatásra csökkent sejtregenerációval, idő előtti öregedéssel, rugalmatlansággal és petyhüdtséggel, valamint az arc vonalainak kedvezőtlen irányba való elváltozásával „válaszol” a bőrünk.

Mindennapi életvitelünk folyamán zárt terekben való hosszabb tartózkodás, a városok gázokkal szennyezett levegője, dohányzás, stressz hatására jelentősen hozzájárulunk a nem megfelelő bőranyagcsere létrejöttéhez. A nap folyamán legalább egy órán át ne érje kozmetikum bőrünket, erre a légfürdőre szüksége van. Amennyiben lehetőségünk van rá, minél többet tartózkodjunk tiszta, friss levegőn, rendszeresen szellőztessük otthonunkban és munkahelyünkön egyaránt!

Kerüljük a bőrtípusunknak nem megfelelő, magas paraffin tartalmú – és vazelint tartalmazó készítményeket, krémeket, alapozókat.

A tisztátalan pórusok szintén gátló tényezőként hatnak a bőr megfelelő működése során. Keressünk fel egy megbízható kozmetikust arctisztításra, illetve személyre szabott otthoni kozmetikumok összeállítását kérve! Harminc éves kor után jelentősen csökken a bőr oxigén szintje, mindez fokozódik 40-50 éves kor között.

Mégis mi lehet a hatékony megoldás a bőr oxigenizációjára?

A magas szintű fejlesztéseknek, a gyógyszerészeti tisztaságú hatóanyagoknak köszönhetően a francia GUINOT márka létrehozta Bioxygen Termékcsaládját egy igazi problémamegoldást teremtve ezzel!

Tóth Erika Mesterkozmetika - Guinot

Miben más a hagyományos hidratáló krémeknél a GUINOT Bioxygen Sorozata?

Az Arclemosó Habot, éjszakai-nappali krémként használható Energizáló Oxigénkrémet és hatóanyag koncentrátumot tartalmazó Bioxygen Szérumot tartalmazó trió minden elvárást felülmúlva elégíti ki az oxigénhiányos, nem megfelelő elaszticitású, fakó élettelen arcbőrrel rendelkező vendégek igényeit. A mindennapi ápolás során vitalizálja, hidratálja és védi az arcbőrt a káros környezeti hatások ellen. Organikus összetétele miatt teljesen megbízható, káros hatóanyagoktól mentes ápolócsalád tulajdonosai lehetünk!

Milyen eredményt várhatok, ha a Bioxygén családot használom?

Az arcbőr egészségesen ragyogóvá válik, a sejtek oxigén ellátottsága növekszik, hosszantartó hidratáltság üdeség lesz tapasztalható. A Pro-Oxygen tartalom, a Purisoft, Hydrocyte Komplex, E-vitamin, Növényi DNS és a Shea vaj gondoskodik a harmonikus bőrápolásról, magas fokú táplálásról és védelemről. Ezáltal a bőr önregenerációja is növekszik, sejtekre ható stimulatív folyamatok felgyorsulnak, feszesebb rugalmasabb, fiatalosabb bőrkép lesz tapasztalható és látható.

Tóth Erika Mesterkozmetika - Guinot

Szeretnék megtapasztalni ezen termékcsalád jótékony hatását?

Keressenek bizalommal egy ingyenes bőrdiagnosztikára és tanácsadásra.

Szeretettel várom Önöket!

Tóth Erika Mesterkozmetikus, sminkes

Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. További információk
Rendben