Tóth Erika Mesterkozmetika - Guinot

Érzékeny bőrök professzionális kezelése és otthoni ápolása.


Érzékeny bőrök

A gyulladásra hajlamos érzékeny bőrök kezelésénél elsődleges szempont a szélsőséges kezelési eljárások kerülése pl. a gőzölés.

A nagymértékben illatosított készítmények szintén kerülendőek. A kozmetikai kezelések során legfontosabb a bőr nyugtatása és gyulladáscsökkentése kell, hogy legyen. Minden esetben törekednie kell a szakembernek a bőr természetes védekezőképességének megerősítésére, újraépítésére. Ezt szem előtt kell tartani a szalonkezelést követő otthoni termékajánlásnál is.

Az érzékenységcsökkentés, illetve a bőrvédelem számos magas minőségű kozmetikummal elérhető, segítve ezzel a Vendég mindennapi komfortérzetének növelését,a harmonikus bőrkép elérését. A hozzám érkező érzékeny bőrű Vendégek először egy konzultáción vesznek részt, amely ingyenes és személyre szabott bőrdiagnosztika, kezelési - és termékajánlásból áll.

Ezt követően szabadon választhat az általam felkínált kezelési protokollokból, otthoni termékcsaládokból. A látogatás során az életmódbeli szokásairól is kikérdezem pl. táplálkozási szokásokról – fogyaszt - e túl fűszeres, forró ételeket -, káros szenvedélyekről (dohányzik - e, fogyaszt - e alkoholt stb.).

A mindennapi bőrápolása során mi okoz problémát, mit szeretne egy-egy készítménytől elvárni? Erre is fényt derítünk.

A szalonomban a GUINOT kezelőgépei és termékcsalád tagjai segítik mindennapi munkámat, amely egy megfelelő partner a magas minőségű munkák elvégzésére a kezelések során, valamint az eredmények tartósságáról, látványosságáról sok hálás Vendégem nyilatkozhatna.

A Hydradermie kezelés egy optimális megoldás a bőr hatóanyagokkal való ellátására regenerálására, ellenálló képességének fokozására.

Mit használjon egy érzékeny bőrű Vendég, aki még nem találta meg a megfelelő arcápoló készítményt?

A legjobb választás a GUINOT Pur Confort krémje, amely ideális védelmet biztosít az időjárás okozta hatások, a levegőszennyezettség, allergének ellen.

Tóth Erika Mesterkozmetika - Guinot

Mit használjon egy érzékeny bőrű Vendég, aki még nem találta meg a megfelelő arcápoló készítményt?

A Créme Protection – azaz a Bőrnyugtató krémje - pedig az omega 6 zsírsavaknak köszönhetően megerősítik a bőrfelszínt, a természetes ragyogást fokozza és a természetes védekezőképességet erősíti.

A phytoprotectol és avokádó kivonat a nyugtatásért felelősek. A táplálást és regenerálást a shea vaj biztosítja.

- A rosacea ellen létezik megfelelő ápolás? – Kérdezhetnék sokan.

Tóth Erika Mesterkozmetika - Guinot

A Red Logic Rosacea elleni készítmény sok rosaceával küzdő Vendég mindennapjainak részese.

A legfontosabb az érfalak erősítése, a bőrpír megszűntetése, a bőrnyugtatás. Egy különleges GUINOT hatóanyagot – a Veinodermet - tartalmazza a készítmény. Az Epaline bőrnyugtató, az Aloe vera nyugtat és táplál, a Körömvirág szintén tápláló hatásának köszönhetően egy komplex maximálisan megbízható készítményt tudhatunk magunkénak. Reggel-este alkalmazva hamar érezzük bőrünkön a különbséget, azt a plusz ápolást és védelmet, amelyet csak egy GUINOT készítmény képes nyújtani az igényes bőröknek! S ha még nem elégednénk, meg csak krém használatával szívesen ajánlanám az Édesmandulaolajat tartalmazó GUINOT Hydra Sensitive Maszkját a heti szépségápoláshoz, amely a bőr hydrolipid rétegét erősíti meg. Keressen bizalommal amennyiben szüksége lenne szakemberre a megfelelő ápolás – és kezelés kiválasztásában!

Tóth Erika Mesterkozmetikus, sminkes

Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. További információk
Rendben