Tóth Erika Mesterkozmetika - Guinot

Mitől más az őszi bőrápolás?


őszi bőrápolás

Bőrünk alapvetően a védelmi funkciót tölti be. Mintegy védőpáncélként viselkedik az általa érzékelt hatásokkal szemben. Legyen az időjárás hatásai, mint az UV-sugárzás, szél, vagy mechanikai, illetve vegyi hatások. Amennyiben a sejtfunkció nem megfelelően működik esetleges tápanyaghiány miatt, látványossá válhat a bőr idő előtti öregedése.

Az őszi időszak kezdetén ennek a lehetősége fokozottan jelen lehet több mindenkinél. A nyári időszak intenzívebb UV – hatásának köszönhetően vízhiányos, pigmentfoltos, esetenként elmélyülő ráncokkal szembesülő önmagunkat láthatjuk viszont tükörbe nézve. Az őszi novemberi hónap kiváló alkalom intenzív bőrápolásra, kiemelve a halványító kezeléseket, hiszen ezek kizárólag ősztől-tavaszig az első napsugarak megjelenéséig végezhetőek. A hámlasztás és intenzívebb ránctalanító kozmetikai kezelések révén hozzájuttathatjuk bőrünket magas hatóanyag koncentrátumokhoz, mellyel normalizálható, fokozható a sejtfunkciók összessége. Mit nyerhetünk vele? Megfelelő, egyenletes bőrképletet!

Amennyiben a nyáron megszerzett barnaságunkat szoláriummal tartottuk eddig szinten, a késő őszi időszakban választhatunk fokozatosan barnító hidratáló arckrémet (-Guinot-Hydrabronze), amely heti rendszeres radírozás után intenzívebben fejti ki hatását. A megvastagodott hámréteg miatt észrevehetően nehezebb ilyenkor a kozmetikai hatóanyagok felszívódása. E probléma megoldásaként szívesen ajánlom a Guinot legújabb gyümölcssavas Hydra Peeling kezelését, amelytől az érzékenyebb bőrrel rendelkezőknek sem kell tartaniuk, hiszen számukra is kifejlesztésre került egy megfelelő kezelési protokoll. Ezen kozmetikai folyamatok révén selymesebb, élettelibb, üdébb arcbőrt tudhatunk magunkénak, amelyek azonnal láthatóak és tartós hatással bírnak. A halványítás és öregedés jeleit csökkentő hatás szintén az új, innovatív kezelés nagyszerűségét dicséri.

Azokat a szépülni vágyókat, akik intenzív bőrfeszesítésre vágynak és szükséges számukra a kiegyensúlyozott bőr meglétéhez egy sejtszinten ható, prémium kategóriás, regeneráló professzionális kezelés, az alábbi két vezető kezelésben részesíteném:

A Hydradermie Lift Kezelés izomstimulációs, arckontúr újradefiniáló hatással bír.

Tóth Erika Mesterkozmetika - Guinot

Valamint a Pro-Kollagént tartalmazó meleg maszkos Liftosome Kezelésben, amely szintén kiváló hatásán túl igazi élmény a Vendégeknek. A bőröregedést gátló kezelések közül nem feledkezhetem meg az Age-Summum Kezelés megemlítéséről sem, hiszen eredménye minden várakozást felülmúl. Mindezek előtt szükséges egy előzetes konzultáció és bőrdiagnosztika.

Tóth Erika Mesterkozmetika - Guinot

Legyen ez az ősz az intenzív bőr regeneráció, bőrápolás időszaka, mely által lelkileg is megújulunk!

Szerző: Tóth Erika Mesterkozmetikus, Sminkes

Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. További információk
Rendben